Loading
WAKKEN SMELT 2020

Beste sympathisant(en),

2020 zal zeker de geschiedenisboeken ingaan, dat staat buiten kijf, voor een organisatie als Wakken Smelt is het zeker geen gemakkelijke periode aangezien het ons doel is om mensen samen te brengen en zo geld in te zamelen voor het goede doel. Maar Wakken Smelt is niet alleen natuurlijk, er zijn duizenden mensen die de Corona perikelen nog harder voelen: de horeca die moet sluiten, niet essentiële winkels die moeten sluiten, mensen die technisch werkloos zijn, sociaal geïsoleerde mensen, onverwachte sterftes, ...

Maar ook nu willen wij als Wakken Smelt proberen om toch een lichtpunt te zijn in deze donkere tijden, daarom hebben we een folder gemaakt met 3 wandelingen die jullie de mooiste hoekjes van onze gemeente laten zien. Dit in afwachting om binnen afzienbare tijd opnieuw samen te kunnen komen en zo alles op te nemen wat we nu even moeten laten liggen. Hopelijk genieten jullie van de wandelingen die we uitstippelden en zien we elkaar snel terug.

Deze folder werd mogelijk gemaakt door privé initiatief en kreeg m.a.w. geen sponsoring of subsidie, een vrijblijvende gift op onze rekening is altijd welkom, de bedoeling is en blijft om onze goede doelen, vermeld onderaan, te steunen, want ook zij hebben in deze donkere tijden een duw in de rug nodig. (BE27 1030 6134 3373)

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van Wakken Smelt
WANDELEN IN DENTERGEM

en steun ons vrijblijvend met een donatie


Deze folder werd mogelijk gemaakt door privé initiatief en kreeg m.a.w. geen sponsoring of subsidie, een vrijblijvende gift op onze rekening is altijd welkom, de bedoeling is en blijft om onze goede doelen, vermeld onderaan, te steunen, want ook zij hebben in deze donkere tijden een duw in de rug nodig. (BE27 1030 6134 3373)

Er zijn 3 verschillende wandelingen: 5km, 10km en 15km.
Alle wandelingen starten vanuit de parking van het Hondius, maar je kan natuurlijk eender waar inpikken.
Voor ieder wat wils!

Je kan hier de verschillende versies van de wandeling downloaden:
     - De A3 versie (groot papier)
     - De A4 versie
     - RouteYou: 5km, 10km en 15km
HOE WIN IK EEN FIETS?

Zo bemachtig je die velo, stalen ros of fiets

Zowel Dirk Cosaert, David De Bie als Aniek Van de Velde hebben de uitdaging aangenomen om 5 km te wandelen of lopen op het Wakken Smelt 2020 parcours.
Wetende dat een gemiddelde loper 35 minuten en een gemiddelde wandelaar 50 minuten doet over het afleggen van 5 km geven we je hiermee al een enorme tip. Raden jullie mee hoelang zij hier samen over doen?

Wil je nog meer tips omtrent de 3 lopers/wandelaars? Hou dan zeker onze website www.wakkensmelt.be en onze facebookpagina in de gaten.

De tijden worden via Strava vastgelegd door de lopers/wandelaars. De uiteindelijke winnaar zal bekendgemaakt worden op 24 december om 18u.

Formulieren kunnen (formulier + donatie van 5 of 10 euro in een envelop) binnen gebracht worden bij Greta of in de postbus voor haar deur: Hekkenstraat 7, Wakken t.e.m. 15/12/2020

Downloads:
     - Formulieren
     - Wedstrijdreglement


Goede doelen

De winst wordt verdeeld onder de 3 goede doelen die dit jaar werden gekozen:

1. MUG Heli - De MUG helikopter West-Vlaanderen die enkel dankzij giften zijn werk kan doen
2. Het oncologisch team Waregem - Die de regio Waregem ondersteunt bij oncologische aandoeningen
3. Vriendenkringen Scholen Dentergem - De ondersteunende vereniging voor de scholen in Dentergem